Locaties

MDC Kalmthout – Kapellensteenweg 281/2, 2920 Kalmthout

Binnen het Multidisciplinair Centrum Kalmthout hebben verschillende disciplines hun krachten gebundeld om een antwoord te bieden op een veranderde zorgvraag. VERZORGEN – VERSTERKEN – VERBINDEN – INFORMEREN en MOTIVEREN zijn de vijf kernwoorden waar rond gewerkt wordt. Hederacoaching heeft er haar eigen praktijkruimte.

Invitare – Bredaseweg 32 , 2322 Minderhout (Hoogstraten)

Invitare is een ecologisch verbouwd klooster, gelegen midden in het groen in Minderhout. Bij Invitare wordt er ruimte gecreëerd voor bewustwording en persoonlijke groei. Durven gaan voor jouw dromen en passie staan centraal. In de praktijkruimte kan je Hederacoaching terugvinden op woensdagnamiddag, steeds op afspraak.

De praktijkruimtes van Hederacoaching

“MDC Kalmthout praktijkruimte van Hederacoaching”
“Invitare praktijkruimte Hederacoaching”

Het Coachingatelier

De kerngedachte van het Coachingatelier is dat mensen in potentie alle kwaliteiten in zich hebben om dat te doen wat ze zouden willen doen in werk en leven. Met als missie vanuit een coachende rol te ondersteunen om deze ambitie voor iedere klant waar te maken. De Groeiacademie is een afdeling van het Coachingatelier en richt zich op ondernemers, freelancers en bedrijfsleiders.