Studie en loopbaan

“Studeren met een studiecoach kan je helpen om je focus opnieuw te vinden. Het is belangrijk dat studenten zich goed voelen tijdens het studeren. Een studiecoach kan je helpen om een planning te maken, je nood aan focus terug te vinden of gewoon voor bijsturing.”

Als studie- en faalangstcoach helpt Hederacoaching bij het leren studeren en organiseren van huiswerk en examens (van lagere school tot hoger onderwijs). Leerlingen hebben nood aan focus, planning en worden vaak afgeleid door sociale media. Wij bieden ook trainingen over digitale media en dit voor zowel ouders als jongeren. Neem een kijkje in ons aanbod.

Studiecoaching kan zowel het bijsturen zijn van de algemene studiemethode als de studiekeuze. Heb jij de juiste richting gekozen om te studeren? Welke richting past het best bij jouw talenten? Ook hierbij is de filosofie van Hederacoaching steeds de wendbaarheid en de groei. Samen met de leerling gaan we op zoek naar de talenten en sterktes die hiervoor aanwezig zijn.

Na je studie aan de slag of zin in een carrièrewending op latere leeftijd? Neem een kijkje bij loopbaanbegeleiding. Loopbaanbegeleiding is er voor werknemers, zelfstandigen, leerkrachten en ambtenaren. Iedereen heeft het in zich om doelen te bereiken. In overleg bepalen we jouw doel en stippelen het loopbaantraject uit.

Contacteer Hederacoaching voor jouw gratis intakegesprek via info@hederacoaching.be