Aanbod

Om wendbaarheid, groei en doelen te bereiken kan men verschillende methodes gebruiken. Je kan vaardigheden gaan trainen of je kan je laten coachen. Maar wat is nu het verschil tussen coaching en training?

Training is gericht op het overdragen van kennis en het oefenen of het verbeteren van vaardigheden. Hederacoaching & training center geeft geheugentrainingen, sollicitatietraining en studietraining zowel individueel als in kleine groep. Training in groep is pas ideaal wanneer de deelnemers over dezelfde kennis en vaardigheden beschikken.

Coaching en begeleiding is steeds individueel en maatwerk. Bij coaching ligt de focus op de zoektocht naar de juiste vaardigheden en kennis die nodig zijn om bepaalde doelen te bereiken. Bij Hederacoaching kan men terecht om loopbaandoelen of studiedoelen te bepalen. Hierbij is het steeds een individueel traject waarbij het leren niet vanuit kennisoverdracht komt, maar vanuit inzichten.

loopbaancoaching – sollicitatietrainingen

Een loopbaancoach gaat samen met de klant op zoek naar wat hij of zij in zijn leven wil uitbouwen. Een eigen groeiproces richting geven of nieuwe uitdagingen aangaan.

Bij sollicitatietrainingen leren we gesprek en interviewtechnieken aan. Hoe kom jij over? Waarop moet je letten? Hoe kan jij jouw nieuwe werkgever het beste overtuigen?

studiecoachingen – studietrainingen

Coaching van kinderen/jongeren bij het studeren doen we door analyse van de motivatie en zoeken naar de studiemethode die het beste kind/jongere past. Mee helpen bepalen van een juiste studiekeuze. Heroriënteren van studiekeuze.

Studietraining kan ook in groep. Hierbij leren we verschillende technieken aan zoals pomodoro en salamitechniek.

Pomodorotechniek = de kookwekker van Cirillo had de vorm van een tomaat (pomodore in het Italiaans), timemanagementtechniek. Salamitactiek komt ook uit managementwereld, waarbij je niet in één keer jouw onderhandeling prijs geeft, maar plakje per plakje.

burn-out coaching

Hoe kan je een overbelasting aan prikkels en informatie zo orderen dat je het nog kan beheersen. stress en burn-outcoaching is er voor jong en oud. Samen leren we vaardigheden aan om de juiste balans in jouw leven terug te vinden van de juiste kennis.